Facebook-oldalunk

Kedvelj minket a Facebookon is! A cikkek mellett rövidebb híreinket és játékainkat is ott osztjuk meg, illetve filmes idézeteket, képeket is találhatsz!

Bloglovin'

Rovataink

">

Heti mozibemutatók

  • Mia Hansen-Love: Éden
  • John Edginton: Genesis: A siker útja
  • Simon Curtis: Hölgy aranyban
  • George Miller: Mad Max – A harag útja
  • Gillian Greene: Rekviem egy macskáért
  • Elizabeth Banks: Tökéletes hang 2.
  • Martin Provost: Violette

 

tovább »

Támogatónk

galaktika.jpg

„Bóbita, bóbita táncol…” – Családi filmfesztivál az Arénában

2013. november 18. 20:07 PanAma

Végre egy filmfesztivál, mely a kisgyermekeket is megszólítja! A most következő hétvégén (november 22-24.) kerül megrendezésre a Bóbita Családi Filmfesztivál, a Cinema City Aréna Plázában: a szervezők izgalmas programokkal és vetítésekkel (és persze sok szeretettel) várják a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt.

bobita.jpg

Az immár harmadik alkalommal megrendezett filmünnep felejthetetlen élménylehetőséget kínál a látogatóknak: kedvezményes jegyáron (950 Ft; 3D-s filmek esetén hozott szemüveg nélkül 1150 Ft) tekinthetők meg 2013 és az elmúlt évek legsikeresebb animációs és élőszereplős családi filmjei. Így levetítésre kerül például a vadonatúj gorillás animáció, a Hópihe, a vicces Croodék, de újra látható lesz a vásznon a Szörny Egyetem és Peter Jackson Hobbitja is (a részletes program itt olvasható). A filmeket 5 teremben adják, reggel 10 óra és este 19 óra között. Sőt, a szervezők - tekintettel arra, hogy sok kisgyermeknek ez lehet az első mozizási élménye – baba-mamabarát vetítésekkel készülnek, melyek félhomályban, csökkentett hangerővel mennek majd délelőttönként.

bobita2.jpg

A filmezések között ingyenes programok várják az érdeklődő családokat. Szombaton és vasárnap a színpadon egymást váltják majd a koncertek (többek között: Alma együttes, Eszter-lánc Mesezenekar), a bábelőadások, a meseolvasások (Puskás Péter mesét olvas), és egyéb produkciók. A színpadi programok mellett számos más, izgalmas foglalkozás nyújt lehetőséget a kikapcsolódásra. Lesz Állatkert Játszóház, egzotikus állatkiállítás a Tropicarum asztalánál, diavetítés és mesesarok, a lurkókat pedig – a formaalkotó szobrászsarok mellett - kreatív foglalkozással várja a Csodák Palotájának kihelyezett standja.

A programok helyszíne a Cinema City Aréna (1087 Budapest, Arena Plaza, Kerepesi út 9.) a koncertek, előadások, meseolvasások és kézműves foglalkozások a mozi jegypénztár szintjén lesznek (ez utóbbiak ingyenesen elérhetőek).

PanAma

A bejegyzés trackback címe:

https://kinoglaz.blog.hu/api/trackback/id/tr845641681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása