Facebook-oldalunk

Kedvelj minket a Facebookon is! A cikkek mellett rövidebb híreinket és játékainkat is ott osztjuk meg, illetve filmes idézeteket, képeket is találhatsz!

Bloglovin'

Rovataink

">

Heti mozibemutatók

  • Mia Hansen-Love: Éden
  • John Edginton: Genesis: A siker útja
  • Simon Curtis: Hölgy aranyban
  • George Miller: Mad Max – A harag útja
  • Gillian Greene: Rekviem egy macskáért
  • Elizabeth Banks: Tökéletes hang 2.
  • Martin Provost: Violette

 

tovább »

Támogatónk

galaktika.jpg

Nyitottak vagyunk hét a mozikban is!

2014. március 14. 18:34 bM

A film viszonylag fiatal művészet, s mint későn jövőnek meg kellett küzdenie ezért a státuszáért. Gondoljunk bele, mennyi élménnyel és nagyszerű alkotással lennénk szegényebbek, ha az emberek nem lennének nyitottak az újra és a másra. Talán többek közt ezért is tud társadalmilag ennyire érzékeny lenni a film. Hasonlóan nyitottaknak kell lennünk embertársaink felé, erre hívja fel a figyelmet a Nyitottak vagyunk kampány, mely március 13. és 19. között változatos programokat kínál toleranciahetének keretében. Ehhez a mozgalomhoz sok más vállalkozás mellett csatlakozott a Cirko-Gejzír mozi és a Cinema City mozilánc is. Lássuk milyen programokat kínálnak!

A Cirko ajánlata:

A Cinema City Arena ajánlata.

bM

A bejegyzés trackback címe:

https://kinoglaz.blog.hu/api/trackback/id/tr265860213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása