Facebook-oldalunk

Kedvelj minket a Facebookon is! A cikkek mellett rövidebb híreinket és játékainkat is ott osztjuk meg, illetve filmes idézeteket, képeket is találhatsz!

Bloglovin'

Rovataink

">

Heti mozibemutatók

  • Mia Hansen-Love: Éden
  • John Edginton: Genesis: A siker útja
  • Simon Curtis: Hölgy aranyban
  • George Miller: Mad Max – A harag útja
  • Gillian Greene: Rekviem egy macskáért
  • Elizabeth Banks: Tökéletes hang 2.
  • Martin Provost: Violette

 

tovább »

Támogatónk

galaktika.jpg

Véradásra hív az Isteni műszak stábja!

2013. október 22. 11:23 PanAma

"A mentőkben tényleg a hétköznapok frontharcosaira ismertem, akik sokszor egyetlen nap alatt többet látnak és tapasztalnak, mint más egész életében sem. " - mondja Bodzsár Márk, az Isteni műszak film rendezője, mely egyfajta sajátos főhajtás a mentős-szakma előtt.

A vadonatúj magyar film (melyet most csütörtöktől, október 24-ikétől tekinthettek meg a moziban) stábja ezúttal egy jótékony programra invitálja a segítőkész filmrajongókat: szombaton (október 26-ikán), 15 órától, filmvetítéssel egybekötött véradást szerveznek.

A Magyar Vöröskereszt 1939 óta szervez térítésmentes véradási programokat, hiszen a hazai egészségügy vérellátásához 430.000 egység vérre van szükség, ehhez pedig közel félmillió magyar véradó jótékony segítségét várják!

Ezen a programon véradás és egy jó film megtekintése mellett (kritikánkat már olvashatjátok az Isteni műszakról) a résztvevők a film főszereplőivel – Ötvös Andrással, Keresztes Tamással és Jordán Adéllal - is találkozhatnak és beszélgethetnek, továbbá apró filmes ajándékokat is nyerhetnek. Ráadásul a Vöröskereszt elsősegélynyújtó bemutatóval is készül: újraélesztés, kvíz, játékos gyermekprogramok, a bátrabbak pedig a „valóban vérző” sérülteket is elláthatják!

Mi ott leszünk! És Te?

veradas.jpg 

2013. 10. 26. (szombat) 15:00-19:00

Corvin mozi (1082 Budapest, Corvin köz 1)

A véradáshoz szükséges fényképes igazolvány (személyi, útlevél), lakcímkártya és eredeti TAJ-kártya!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinoglaz.blog.hu/api/trackback/id/tr105592060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása